top of page
  • Forfatterens bildeKnut Slenes

Alle har sin maske


Under pandemien måtte vi gå med maske. For noen var det nesten uutholdelig. For andre var det en befrielse. Noen jeg snakker med forteller at de alltid har gått med maske. De har aldri turt å vise sitt egentlige jeg. Det kan være mange årsaker til det. Dårlig selvbilde. Angst. Komplekser. Ting det kan være vanskelig å snakke med venner om. Ting ingen må få vite noe om. Tema som er så betente at det ikke må komme ut. Rus. Seksualitet. Vold...Ting som tar så stor plass inni deg at det føles som du skal sprenges.


Alle trenger noen å snakke med! Noen som lytter. Noen å dele sine innerste hemmeligheter med. En av de tingene altfor mange opplever er at den de betror seg til ikke klarer å holde på en hemmelighet. Kanskje er de endel av et felles nettverk og kommer i en lojalitetskonflikt. Ugreit!!! Hva er værre enn å oppleve at det du har betrodd en god venn blir brukt mot deg når du aller minst venter det?


Det er derfor vi terapeuter eksisterer. I terapirommet kan du utforske ting med deg selv, ting du er usikker på, relasjoner, konflikter og ting bare du vet hva er. Vi utfordrer deg! Tør å stille deg de vanskelige spørsmålene, og vi støtter deg i de avgjørelsene du tar. Og en ting til: Vi sladrer aldri!

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Blindsonen

Comments


bottom of page