top of page

Våre terapeuter 

Vi er medlemmer i Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og forpliktet til å utøve vår virksomhet i samsvar med NGFs etiske prinsipper.

 

Vi går regelmessig i veiledning hos profesjonelle veiledere.

 

Dette er en del av vår kvalitetssikring og hjelper oss til å gi våre klienter en faglig best mulig terapi. 

Jon Eivind Amundsen.jpg

Jon Eivind Amundsen

Kontakt: tlf 928 86 692 Epost: joneivindamundsen@gmail.com

Jeg er utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Siden 2005 har jeg også vært lærer ved samme høyskole. I tillegg har jeg en cand.mag.-grad fra Universitetet i Oslo og Bergen. Jeg har bred erfaring fra arbeid innen psykiatrien, med særlig vekt på akuttpsykiatri. Jeg har også i mange år jobbet med fysisk og psykisk funksjonshemmede ungdommer og voksne. Det kan også nevnes at jeg har flere års erfaring med språkarbeid, som oversetter, tilknyttet SDI Media Scandinavia i Stockholm. For tiden tar jeg også oppdrag for Norsk Flyktninghjelp, hvor jeg jobber med debriefing etter kriser og katastrofer internasjonalt.   Som gestaltterapeut har jeg hatt egen praksis siden 2003, i tett samarbeid med et legesenter, med hovedvekt på individuell terapi og parterapi.  I mitt arbeid med mennesker har jeg en grunnleggende tro på at vi alle har et potensial for endring. Mange har et ønske om å leve livet sitt på en annet måte enn de gjør, men opplever at de står fast og ikke vet hvordan de skal komme videre. For meg er det spennende og inspirerende – i møtet mellom meg og min klient – å utforske hva som begrenser eller hemmer utviklingen, og kunne støtte klienten til å oppdage og utvikle egne ressurser.  

Min personvernerklæring.

Knut Profilbilde 2_SM.jpg

Knut Slenes

Kontakt: tlf 95 15 03 35 Epost: knut.slenes@fopsy.no

Jeg er gestaltterapeut utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.

Av og til kan vi oppleve at et tema tar så stor plass at det hindrer oss i å leve. Det kan være sorg, en konflikt, seksualitet, nedstemthet, vanskelige valg, eller noe som bare du vet hva er. Jeg vil gjerne støtte deg i prosessen når du jobber med dette.

Jeg har mange års ledererfaring fra næringslivet og er vant til å snakke med mennesker som har problemer med å håndtere konflikter, stress, rus, prestasjonskrav mm. De siste årene har jeg jobbet med mennesker som av en eller annen grunn har havnet utenfor arbeidslivet, og ungdom som har droppet ut av skole. Mange av disse har måttet lære å leve med kroniske sykdommer eller endre livsstil for å komme videre.
 

Bente small.jpg

Bente Malmo

Kontakt: tlf 454 74 779 Epost: bente.malmo@outlook.com

Jeg er en 4.års student ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole, og som en del av terapeut utdanningen tar jeg nå imot klienter til redusert pris.  Jeg praktiserer under veiledning fra høyskolen,  og har full taushetsplikt. Ønsker du noen og snakke med, er du varmt velkommen til meg.
Ved siden av min student praksis, har jeg en stilling innenfor psykisk helse og rus.

bottom of page